Argentina landslagets nya fodboldtrøjer, ny Matías Caruzzo landslagstrøje för Argentina

Argentina Matías Caruzzo nye landsholdstrøje, Argentina Matías Caruzzo fodboldtrøjer køb find billige udsalg!

Mateo Kovacic har sat sig på markedet Dmbinler Argentina khfas. Real Madrid midtbanespiller er efter mere spiltid, og da han står over for en høj ordre for at se, at ønsket opfyldes hos LaLiga-gigantene, har han meddelt Bernabes chefer, at han vil forlade. Med spilleren stadig fast i Los Blancos 'planer vil klubben dog sandsynligvis ikke påvise forhandlinger om salget af en fodboldspiller, der har tre år tilbage på sin kontrakt og en frigivelsesklausul på 300 millioner euro. På trods af denne hindring er Kovacic blandt Real s mest efterspurgte spillere, dette overførselsvindue Teornjdi Argentina apfkmq. Hans ønske om at flytte på værker til fordel Nsrmf Argentina gtqek for Argentina trøje børn hans ryttere, hvoraf nogle allerede har kontaktet sin lejr over en potentiel sommeromskifter. Så mange som fem klubber menes at være kommet til at ringe hidtil: Roma, Inter Milan, Juventus, Manchester United og Tottenham Hotspur. Kovacic har et sterkt ry i Serie A og Argentina trøje har haft et godt indtryk i løbet af de to og et halvt årstider, som han tilbragte hos Inter, før han tog afsted til Madrid i sommeren 2021 Pbtim Argentina ndlgck. Kroatens fine skærme til Nerazzurri gjorde det muligt for italienerne at bankere, hvad der var så det tredje højeste overførselsgebyr, de nogensinde havde modtaget for en udgående spiller (bag kun salget af Zlatan Ibrahimovic og Ronaldo Nazário til henholdsvis Barcelona og Real Madrid). Selv om Inter allerede har en aftale på plads for at købe Radja Nainggolan fra Roma, har Kovacics ønske om at forlade antændt deres interesse i at underskrive en spiller, der tidligere i år nægtede at udelukke en tilbagevenden til klubben og erklærede: Jeg elskede Italien og Milan Ncomq Argentina ldghi. Du ved aldrig. Men Inter synes at være Kovacics mindst mulige destination, da han forstår at foretræEdjbsf Argentina kgmalhrn kke Argentina tøj et skridt til en side med større chance for at vinde masser af store sølvtøj.

Argentina landslagets nya fodboldtrøjer, ny Matías Caruzzo landslagstrøje för Argentina

Og mens han også er fast i romaernes seværdigheder, er det italienske mestere Juventus, der har overvåget den tidligere Dinamo Zagreb mand mest vedholdende Qnpgfrs Argentina btlakio. Faktisk vokser Bianconeri mindre og mindre diskret om de beundringsfulde blik, de kaster i hans retning. Senest sagde Juve-chefen Massimiliano Allegri: Jeg tror, ​​at Kovacic har en god fremtid foran ham. Han har store kvaliteter og er blandt de få spillere, der kan slå sin markør med sin første touch alene. Argentina trøje 2021 I sidste sommer forsøgte Turin-outfit at underskrive han, for kun at komme op imod dengang - Real Madrid-træner Zinedine Zidane's afslag på at regne sit salg. Men på trods af at man begyndte begge ben i sidste august s spanske Super Cup sejr over Barca og nyder en mere fremtrædende førsteholdsrolle i åbningsfasen i 2020/21, slap den 24-årige tilbage ned på hakepostet efter en to- og-halv-måneders skade fravær i efteråret, og sluttede sæsonen som kun den 16 Sredpc Argentina libmhnak. mest anvendte spiller i Zidane's hold. Juventus er ude for at udnytte Kovacic's desillusion over denne situation og antages at være hans favoriserede destination. I mellemtiden siger rapporter i Storbritannien, at både United og Spurs efterlyser underskrivelsen af ​​en midtbanespiller, der i øjeblikket er på verdensmesterskab Dscnaf Argentina kgrmlijb med Argentina fodboldtrøje Kroatien, og forventes ikke at træffe en beslutning om sin fremtid indtil afslutningen af ​​sit lands kampagne i Rusland Real Madrid vil have ham til at blive, men har allerede begyndt at finde ud af mulige udskiftninger, med River Plate s Juan Fernando Quintero, der har fået øjet for Colombia på verdensmesterskabet, et tilsyneladende mål.

Argentina landshold ny fodboldtrøjer, ny Matías Caruzzo landsholdstrøje til Argentina

Han tilføjede: 'Han vil have bolden hele tiden, han vil dirigere spillet. Jeg er meget glad for ham. Han har gjort noget mod mængden. Han viser attributterne til en Manchester United-spiller. Han er en god tilføjelse til troppen. '

Old Trafford-siden sikrede en permanent kontrakt på 48 mio. £ for midtbanespilleren Bruno Fernandes og et sidste gispende seks måneders lån til angriberen Odion Ighalo, men disse signeringer var ikke længe, ​​hvad Solskjær havde håbet på i starten af ​​vinduet.

Woodward har privat insisteret på, at han er glad for at øse Solskjær, hvis nødvendigt i fremtiden på trods af hans legendariske status i klubben, med den tidligere Tottenham-chef Mauricio Pochettino og den tidligere Juventus-chef Massimiliano Allegri begge interesserede.

Solskjær gjorde det klart, at han havde slået ihjel dem, som han så ikke værdige for et sted i Uniteds planer fremover: 'Du var nødt til at rive huset ned, og du var nødt til at få spillere ud, som ikke var her i deres sind. Vi' Vi har fået spillere her nu, der vil gå den ekstra gård, den kultur, jeg vil indstille. '

Marouane Fellaini var aldrig det mest talentfulde medlem af Manchester United-troppen. I stedet syntes tidligere ledere at bruge ham som en slags menneskelig deus ex machina, i stand til at trylle noget fra intet ved slutningen af ​​spil.

Argentina landshold ny fodboldtrøjer, ny Matías Caruzzo landsholdstrøje til Argentina