Island landslagets nya fodboldtrøjer, ny Birkir Sævarsson landslagstrøje för Island

lav din egen Island Birkir Sævarsson fodboldtrøje, Island Birkir Sævarsson fodboldtrøjer børn udsalg!

Maurizio Sarri er ivrig efter at bringe Higuain til Chelsea, før overførselsvinduet lukker den 9 Gfbjc Island dqehtim. august, og der har været forhandlinger i løbet af en aftale Cinhasg Island pbtorq for Island trøje Juventus angriberen. Giroud, som først kom til Blues fra Arsenal i januar, er blevet øremærket som en potentiel spiller, der kunne forlade Stamford Bridge Kestqhbr Island pjdgmcl. Alvaro Moratas langsigtede fremtid med det vestlige London-outfit ser ud til at være under kontrol efter Island trøje børn en ligegyldig kampagne i sidste sigt. Og ifølge Daily Mirror har Marseille spurgt om at underskrive Giroud, som de forsøgte at underskrive i sidste sommer Ogbif Island ajthk. Rapporten antyder ligue Togam Island hnjdk 1 Island tøj outfit har genoplivet deres interesse efter at have undladt en tilgang til at underskrive Mario Balotelli.

Island landslagets nya fodboldtrøjer, ny Birkir Sævarsson landslagstrøje för Island

Sarri er opsat på at stampe hans mærke på Blues, og han har hidtil underskrevet to spillere - Jorginho fra Napoli og Rob Green på en gratis overførsel Olgbihen Island kqjcmr. Giroud på Island fodboldtrøje den anden side har i øjeblikket 12 måneder tilbage til at løbe på sin eksisterende aftale. I mellemtiden mener ESPN-pundit Paul Marriner, at Morata vil blive hos Chelsea og tvinge ud Giroud Pfisjda Island clrng. I hans yngre dage ville jeg Jsbhri Island dltgknme have Island trøje 2021 sagt ja, Giroud ville være passende, sagde Marriner. Men nu ser det ud til, at Morata kan blive, jeg sætter altid Morata foran Giroud, fordi jeg tror, ​​at Morata fik en smule hård aftale sidste år Ctbkanqo Island lgmjdp. Han havde rygskader, han var ikke 100% passform.

Island landshold ny fodboldtrøjer, ny Birkir Sævarsson landsholdstrøje til Island

Den tidligere Argentina-international er lige så overbevist om, at City har kvaliteten til at slå et rigtigt hold, der ikke betragtes som den styrke, der vandt fire Champions League på fem år, selvom de er toppen af ​​La Liga.

Zabaleta var i Roberto Mancini 's City trup, da de stod over for Real i gruppespillet i 2020-21 - et 3-2 nederlag væk efterfulgt af en 1-1 uafgjort - og semifinalen i 2020-2021, da Manuel Pellegrini ' s hold trak det første ben 0-0 inden et 1-0 nederlag i Bernabeu brød deres drømme om at nå finalen. Denne gang er han sikker på, at resultatet bliver anderledes.

Borussia Monchengladbach 's Marcus Thuram tog et knæ i hyldest til Black Lives Matter-bevægelsen efter at have scoret i søndagens sejr mod Union Berlin, hvor Sancho afgav sin egen erklæring senere på dagen.

Håbene på et comeback var kortvarige, da Sancho fik et fantastisk sekund, før han afrundede sejren efter mål fra Hakimi - som også ville vise en 'retfærdighed for George Floyd' -meddelelse - og Schmelzer.

Hazard tvang Paderborn-målmand Leopold Zingerle til en redning ved sin nærmeste stolpe efter at have fundet fremragende af Lukasz Piszczek i det 17. minut, med Jamilu Collins imponerende blokering af et Raphael Guerreiro-skud kort efter.

Island landshold ny fodboldtrøjer, ny Birkir Sævarsson landsholdstrøje til Island