Italien landslagets nya fodboldtrøjer, ny Andrea Petagna landslagstrøje för Italien

Italien målmandstrøje, Italien Andrea Petagna fodboldtøj til børn!

Bekræftelsesskiltene vedrørende Real Madrids Cristiano Ronaldo fortsætter med at blive vist, hvoraf den seneste var en Juventus Sjion Italien mlaqbh socialmediekanal Italien tøj i Kina, der frigiver en video, der mistænkeligt blev fjernet Qlntki Italien ehsoadjf. Efter den italienske hjemmeside af spillers undertøjsmærke, CR7 Underwear, havde et Juve branded look i et par timer, kommer ud Italien fodboldtrøje af Asiens mest anvendte sociale netværk, Weibo, den seneste.

Italien landslagets nya fodboldtrøjer, ny Andrea Petagna landslagstrøje för Italien

På den officielle profil for Juventus blev der offentliggjort en særlig video med en liste over klubens spillere, der har brugt det legendariske nummer 7 siden 2021, året hvor Ilsapce Italien dmbntqh faste Italien trøje tal blev introduceret Qtcnidak Italien rjfolpmh. En anden detalje blev oplyst, at der var seks spillere, der optrådte i videoen: Di Livio, Pessotto, Salihamidzic, Pepe, Zaza og Cuadrado. Derfor ville Cristiano Italien trøje 2021 være den syvende spiller, der bruger det nummer siden den dato. Nogle tyder på, at videoen var at fejre den 7 Racoq Italien bfkedhjs. juli (7/7), men det var uundgåeligt, at foreningen var med spilleren, hvis underskrift forventes tidligt Isocn Italien lfeab i Italien trøje børn ugen. Videoen er ikke længere tilgængelig, den blev slettet hurtigt, men inden for få minutter gik det viralt. Og ikke kun i Asien, selvfølgelig ...

Italien landshold ny fodboldtrøjer, ny Andrea Petagna landsholdstrøje til Italien

Den græske internationale forsvarer tilføjede til konkurrencen som helhed: 'Hvis vi ser spillet igen, er vi skuffede, fordi vi spillede meget bedre end dem og havde chancerne for at vinde spillet. De første 35 minutter spillede vi meget godt og gjorde hvad spurgte vores manager.Sokratis har imidlertid set David Luiz og Shkodran Mustafi sømme midterste halvkøje under Arteta, mens Pablo Mari også nu er om bord, og den højt rangerede William Saliba vil slutte sig til Gunners 'rækker i slutningen af ​​sæsonen.

Gunners 'håb om sejr tog et slag, da Aubameyang blev sendt ud med 67 minutter på uret for en høj og farlig takling på Max Meyer, der så VAR opgradere Paul Tierneys originale gule kort til et rødt.

Yderligere chancer blev skabt i løbet af de sidste 23 minutter af Premier League-møtet, men begge sider måtte nøjes med en del af byttet, og Artetas mænd strakte deres ubesejrede løb til tre kampe.

Cahill fortalte Palace TV: 'Vi er lidt frustrerede. Omstændighederne ved at spille mod 10 mænd i anden halvdel betød, at vi prøvede at skubbe til, og det er en smule frustrerende, at vi ikke kom væk med de tre point.

Han fortsatte: 'Lige siden jeg har gået gennem døren, ånden i denne gruppe, arbejder vi alle for hinanden, og den slags karakterer, vi har fået, vil du få det. I betragtning af hvor tæt ligaen er, vil denne konsistens være nøglen. '

Italien landshold ny fodboldtrøjer, ny Andrea Petagna landsholdstrøje til Italien