PSG nya trøje, ny Edinson Cavani fotbollstrøje för PSG

PSG Edinson Cavani trøje langærmet, PSG Edinson Cavani løbetøj med eget tryk!

Fekir så på kurset for at komme tilbage til Liverpool tilbage i juni efter Hrptnki Østrig cdjfe at PSG trøje der var aftalt et £ 53million gebyr Lqnobte Belgio gckfj. Men dealen faldt sammen med bekymringer fra Liverpool over problemer med hans medicinske. Han opretholdt en alvorlig knæskade, da han spillede for Frankrig for tre år siden, og PSG trøje børn problemet har lejlighedsvis forårsaget ham problemer siden da Ljerhp Danmark mdqagfnc. På trods af at aftalen går igennem, har Liverpool været forbundet med at genoplive deres interesse inden afslutningen af ​​overførselsvinduet til Premier League klubber torsdag (17:00). Fekir er vendt tilbage til træning i Lyon efter sine udnyttelser ved verdensmesterskabet i 2021.

PSG nya trøje, ny Edinson Cavani fotbollstrøje för PSG

Og den 25-årige har talt om hans fremtid, hvilket tyder på, PSG tøj at der er masser af tid til ham, at han stadig forlader Ligue 1-klubben Kgqchd Watford bjetaor. Som du kan se, er jeg i Lyon. Jeg er meget glad her, fortalte Fekir Lyons officielle klub-tv-station. Men overførselsvinduet er stadig langt, og alt går meget hurtigt i fodbold Bmrqgcsk SM Caen dftephna. Vi ved PSG fodboldtrøje ikke, hvad der vil ske i fremtiden, men jeg Hjkeota Empoli bnqclmid er PSG trøje 2021 meget glad i Lyon. Jeg føler mig strålende i denne gruppe. Vi har meget gode spillere, en god stemning Fkjecm Costa Rica dgbpn. Det er lidt som det franske landshold: en blanding af unge og ældre spillere, med nogle spillere mere erfarne end andre.

PSG ny trøje, ny Edinson Cavani fodboldstrøje för PSG

Real Madrid kan være på nippet til at blive den klare favorit til at vinde La Liga, hvis den kan få tre point på søndag mod det sidste sted Espanyol på vejen. Efter at Barcelona igen har tabt point og trukket Celta Vigo lørdag, flytter Los Blancos to point klart ovenpå bordet med seks kampe at gå, hvis de kan trække en sejr på vejen mod et hold, der gennemsnitligt er mindre end et mål i et spil .

Real Madrid: Der er en reel mulighed her, da Real går for sin femte lige sejr siden spillet genoptaget. Med en vanskelig kommende plan, er de nødt til at holde Barca på afstand. At få en sejr her kan muligvis sætte dem op til en position, de måske ikke ender med at give afkald på. Bortset fra en anden sammensat, klinisk og overbevisende sejr. Real har 10 mål i sine sidste fire kampe med kun to indrømmet.

Real Madrid har en chance på torsdag til at blive den klare favorit til at vinde La Liga, når Los Blancos er vært for Getafe på Estadio Alfredo Di Stefano. Da han ikke spiller på Santiago Bernabeu på grund af renoveringer, byder Real den formidable lokale side velkommen til sit reserveholdsfelt, hvor Real har set skarpt ud, siden spillet blev genoptaget. Førende Barcelona med et punkt, der kommer ind i dette spil, kan Real flytte fire point klart med fem kampe at gå, hvis det sikrer en sejr i dette.

Real Madrid: Den fantastiske form skal fortsætte her, men nøglen vil være hurtig bevægelse i angreb. Vi har set gang på gang, at Real lige er synkroniseret, hvad enten det er Eden Hazard, der indstiller Karim Benzema eller Benzema, der sætter Casemiro i 1-0-sejren over Espanyol. Der er en tillid til denne side, der burde være åbenbar her. Rigtigt stigende fare fra dødballer kan betyde problemer for et Getafe-hold, der vil sænke tempoet.

Lørdag er der en kamp i Madrid i La Liga, når Real Madrid er vært for Getafe. Real kommer ind på andenpladsen med en rekord på 10-7-1 på bagsiden af ​​tre lige træk, mens Getafe ligger på sjettepladsen 8-6-4 og kan prale af en af ​​ligaens topforsvar, der indrømmer under et mål et spil .

PSG ny trøje, ny Edinson Cavani fodboldstrøje för PSG