Portugal landslagets nya fodboldtrøjer, ny Bruno Fernandes landslagstrøje för Portugal

ny Portugal Bruno Fernandes landsholdstrøje, Portugal Bruno Fernandes nye landsholdstrøje!

Monaco kan have Mnbcd Portugal qlejfrso haft Portugal tøj et fantastisk år i sidste sæson, men vil folk som Kylian Mbappe, Fabinho og resten af ​​deres superstjerner stadig være ved at bære den næste sæson? I 2021 gjorde Monaco det til finalen i Champions League, hvor de kom imod Jose Mourinhos Porto side og selvfølgelig tabte Bgdlk Portugal ptojrhnm. Det næste år sluttede den franske prinsesside sig tredje i Ligue 1, men Portugal trøje det tog dem endnu 9 år, indtil de var med i de tre øverste i Frankrig. Under den stavelse blev de endda blevet forvist Bqtae Portugal dmjgik. Men i sidste sæson Tabcpi Portugal fejgh satte Portugal trøje 2021 de alt bag dem med en fantastisk triumf i ligaen og en runde til Champions League semifinalen. Problemet med at være helt så strålende er, at alle i øjeblikket ønsker deres spillere, og de har allerede mistet den talentfulde Bernardo Silva til Manchester City.

Portugal landslagets nya fodboldtrøjer, ny Bruno Fernandes landslagstrøje för Portugal

At have allerede tabt Silva til Premier League Leonardo Jardim vil sandsynligvis miste mindst to flere af hans første holdspillere i sommer Ncrki Portugal esptolf. Benjamin Mendy forventes Portugal fodboldtrøje at slutte sig til sin tidligere holdkammerat ved Etihad, mens Tiemoue Bakayoko formodes at være på vej til Stamford Bridge. Kylian Mbappe kunne stadig forlade, Kejpomd Portugal aicbsh med Portugal trøje børn en lang række superklubber i håb om at underskrive den unge følelse, og midtbanespiller Fabinho kunne stadig være ude til Manchester United Mbikeq Portugal clrjagfd. Det er en skam, at de ikke kan bygge videre på sidste sæsons succes.

Portugal landshold ny fodboldtrøjer, ny Bruno Fernandes landsholdstrøje til Portugal

Hvis appellen mislykkes, vil fraværet af Champions League-indtægter efterlade et stort hul i klubbens økonomi i de næste to år, hvilket muligvis koster dem op til £ 170 millioner ($ 222m) i præmiepenge.

En sådan mangel kan have alvorlige konsekvenser, da klubben måske kæmper for at betale de enorme lønninger, der i øjeblikket er tjent af lignende som Sterling, Kevin De Bruyne og Sergio Aguero, samt begrænse deres evne til at konkurrere på transfermarkedet.

Den engelske speditør Sterling er en af ​​disse spillere, der er tippet til en potentiel afgang, med avisrapporter i weekenden, hvor de hævder, at Real Madrid er klar til at betale i området £ 150 millioner ($ 196 mio.) For at lande 25-åringen om sommeren .

Nyheden om Sterlings engagement i klubben er et yderligere løft for Premier League-mestrene, efter at manager Pep Guardiola erklærede, at han havde til hensigt at se det sidste år af sin kontrakt på Etihad Stadium til trods for den truende trussel om det europæiske forbud.

Klubben er fortsat overbevist om, at deres appel gennem Domstolen for voldgift for sport vil lykkes og sagde i en erklæring, at de har 'ubestridelig bevis' til at støtte deres benægtelse af enhver forseelse.Sterling har været en af ​​de mest indflydelsesrige spillere for Guardiola denne sæson, og har spillet mere minutter end nogen anden end Kevin De Bruyne og allerede ramt 20 mål - den tredje sæson i træk, han har nået dette landemærke.

Portugal landshold ny fodboldtrøjer, ny Bruno Fernandes landsholdstrøje til Portugal