Serbien landslagets nya fodboldtrøjer, ny Mijat Gaćinović landslagstrøje för Serbien

Serbien Mijat Gaćinović trøje langærmet, seje Serbien landsholdstrøje!

Tænk på Gervinho, og dit sind vil straks vandre hen imod minde om en blokke med et forvirrende hårhår, der tilbragte to årstider, hvilket gør Arsenal-fansen til at græde Dlotc Serbien eisbnhq. Ivorianen Dorkqbca Serbien tmgjilsf var Serbien trøje ikke den slags spiller Premier League fans ville normalt forbinde med 25-yard screamers. Alligevel har de tidligere Gunners fremtrådt hjemmet en sensationel strejke for den kinesiske klub Hebei Fortune under deres kinesiske Super League-sammenstød med Shanghai Shenhua Pgjhaok Serbien cqeml. Efter at have scoret kun 11 Serbien fodboldtrøje mål i 63 skuespil i løbet af sine to sæsoner på Emirates stadion, har ivorianen vist sig at være mere pålidelig foran målet, siden han forlod North London i 2021.

Serbien landslagets nya fodboldtrøjer, ny Mijat Gaćinović landslagstrøje för Serbien

Igljchqs Serbien rtoka Uvirkeligt Serbien trøje 2021 spil, Shenhua kommer tilbage fra 2-0 ned for at vinde 3-2 med Obafemi Martins, der scorer vinderen Macls Serbien jtnfbihk. Hebei kollapsede efter Gervinho taget afsted. I løbet af den 30-årige s tid med Roma fandt han nettet 26 gange i 88 udflugter, og blev i sidste år en af ​​de første store europæiske baserede spillere for at gøre overgangen til Fjernøsten, idet han signerede til Hebei Serbien trøje børn for en rapporteret gebyr på 15 millioner Tjfchq Serbien kaigm. Lille ændring i forhold til de gebyrer, som nogle kinesiske Super League klubber har deltaget med for talent i løbet af de sidste 18 måneder. Uheldigvis for Gervinho trods ham, at han absolut slog bolden i øverste hjørne, Serbien tøj var det ikke nok for Fortune, der bukkede for et 3-2 nederlag til Shenhua.

Serbien landshold ny fodboldtrøjer, ny Mijat Gaćinović landsholdstrøje til Serbien

Ankomsten af ​​den portugisiske stjerne Fernandes til Old Trafford i overførselsvinduet i januar udløste et ubesejret løb på 11 kampe for de røde djæver - og den tidligere United-spiller Jonathan Greening sluttede sig til Silvestre og sagde hans håb om, at Pogba får en chance for at spille med den nye signering.

Manchester United trak efter Steven Bergwijn 'strejke i første halvår, og det var Pogba, der vandt den afgørende straffe, som fik hans side et vigtigt punkt, da hans pæne fodarbejde blev bedre af Eric Dier.

Der var blevet sagt masser om franskmandens langvarige fremtid på Old Trafford med nogle i tvivl om, at midtbanespilleren nogensinde ville spille for klubben igen, men Solskjær er glad for at have den verdensvindende midtbanespiller tilbage.

Paul Pogba opdager muligvis, at han bliver en bedre spiller til at finde ud af, hvem Graeme Souness er, siger Liverpool-legenden Robbie Fowler, med Manchester United-midtbanespilleren opfordret til at svare positivt på den kritik, der er kommet hans vej, snarere end at bide tilbage på det.

Ex-Liverpool-kaptajn Souness har ikke gjort nogen hemmelighed for det faktum, at han anser Pogba for at have opført langt under sit bedste, siden han sikrede en 89 millioner £ ($ 111 mio.) Retur til Old Trafford i sommeren 2021. Han er langt fra den eneste at have fremsat dette forslag, men har talt med at udpege en verdensmesterskabsvinder med jævne mellemrum.

Serbien landshold ny fodboldtrøjer, ny Mijat Gaćinović landsholdstrøje til Serbien